Skip to content

Toast met kalkoen

INGREDIËNTEN :
  • 4 sneetjes Probody Clear brood
  • 100 g kalkoen
  • 40 g pesto
  • 20 g taugé
  • rucola
  • gedroogde tomaat
RECEPT :
  1. Besmeer elk sneetje brood met pesto
  2. Bestrooi met rucola
  3. Leg er plakjes kalkoen op
  4. Garneer met zongedroogde tomaten en taugé

Pompoen en geitenkaas sandwiches

INGREDIËNTEN :
  • 4 sneetjes Probody Clear brood
  • 50 g verse geitenkaas
  • 4 plakjes Italiaanse ham
  • 80 g pompoenpuree
  • Rucola
 
INGREDIËNTEN VOOR DE POMPOENPUREE :
  • ¼ pompoen
  • 1 teentje knoflook
  • groentebouillonblokje
  • zout en peper
 
RECEPT :
  1. Voor de pompoenpuree, kook de in stukjes gesneden pompoen met een groentebouillonblokje, peper en een teentje knoflook gedurende 15 minuten en pureer deze vervolgens tot een puree.
  2. Besmeer elk sneetje brood met de geitenkaas
  3. Voeg de pompoenpuree toe
  4. Leg de plakjes Italiaanse ham erop
  5. Garneer met de rucola

Tomaat en basilicum sandwiches

INGREDIËNTEN :
  • 4 sneetjes Probody Clear brood
  • 2 rijpe tomaten
  • 1 mozzarella kaas
  • een paar blaadjes basilicum
  • olijfolie
RECEPT:
  1. Bestrijk elk sneetje brood met olijfolie
  2. Leg de in plakjes gesneden tomaten erop
  3. Voeg een paar plakjes mozzarella toe
  4. Garneer met een paar blaadjes basilicum

NIEUWS & PLUS

Ontdek ons ​​op Facebook