Toast met gerookte zalm
INGREDIËNTEN :
- een snee Probody
- 20 g mierikswortel
- 50 g gerookte zalm
- 10 g salade
- uien, dille en citroen
RECEPT :
- Smeer een dikke laag mierikswortel op een plakje ProBody.
- Leg er vervolgens de gerookte zalm, de sla en de stukjes rode ui op, samen met de dille en een stukje citroen.
Toast met bruschetta
INGREDIËNTEN :
- een snee Probody
- 50 g tomaten
- 1 theelepel olijfolie
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- zout en peper
- 5 g parmezaanse kaas
- een paar blaadjes basilicum
- zout en peper
RECEPT :
- Was de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Snipper de ui en meng de tomaten, ui, olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd sneetjes brood en toast ze in een pan of broodrooster. Wrijf het gepelde teentje knoflook aan beide kanten van het brood in.
- Verdeel een dikke laag Bruschetta en versier met Parmezaanse kaas en een basilicumblaadje.
Toast met kalkoenfilet
INGREDIËNTEN :
- een snee Probody
- 20 g verse kaas met kruiden (5%)
- 30 g gerookte kalkoenfilet
- 10 g tomaten
- 10g salade
- 10 g komkommer
RECEPT :
- Smeer de verse kruidenkaas op een snee ProBody.
- Leg de salade erop, gevolgd door de gerookte kalkoenfilet, tomaten en komkommer.
Toast met verse kaas en kruiden
INGREDIËNTEN :
- een snee Probody
- 70 g verse kaas met kruiden (5%)
- 10 g radijs
- uien
- waterkers
RECEPT :
- Smeer de verse kruidenkaas op een snee ProBody.
- Leg er dan de radijsjes, waterkers en uien op.