Skip to content

Toast met gerookte zalm

INGREDIËNTEN :
  • een snee Probody
  • 20 g mierikswortel
  • 50 g gerookte zalm
  • 10 g salade
  • uien, dille en citroen
 
RECEPT :
  1. Smeer een dikke laag mierikswortel op een plakje ProBody.
  2. Leg er vervolgens de gerookte zalm, de sla en de stukjes rode ui op, samen met de dille en een stukje citroen.

Toast met bruschetta

INGREDIËNTEN :
  • een snee Probody
  • 50 g tomaten
  • 1 theelepel olijfolie
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 5 g parmezaanse kaas
  • een paar blaadjes basilicum
  • zout en peper
 
RECEPT :
  1. Was de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Snipper de ui en meng de tomaten, ui, olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd sneetjes brood en toast ze in een pan of broodrooster. Wrijf het gepelde teentje knoflook aan beide kanten van het brood in.
  3. Verdeel een dikke laag Bruschetta en versier met Parmezaanse kaas en een basilicumblaadje.

Toast met kalkoenfilet

INGREDIËNTEN :
  • een snee Probody
  • 20 g verse kaas met kruiden (5%)
  • 30 g gerookte kalkoenfilet
  • 10 g tomaten
  • 10g salade
  • 10 g komkommer
 
RECEPT :
  1. Smeer de verse kruidenkaas op een snee ProBody.
  2. Leg de salade erop, gevolgd door de gerookte kalkoenfilet, tomaten en komkommer.

Toast met verse kaas en kruiden

INGREDIËNTEN :
  • een snee Probody
  • 70 g verse kaas met kruiden (5%)
  • 10 g radijs
  • uien
  • waterkers
 
RECEPT :
  1. Smeer de verse kruidenkaas op een snee ProBody.
  2. Leg er dan de radijsjes, waterkers en uien op.

NIEUWS & PLUS

Ontdek ons ​​op Facebook